Werving en Selectie Techniek

Moteq is al sinds 1997 gespecialiseerd in werving en selectie en detachering van hoogopgeleide technici. We richten ons hierbij specifiek op de volgende vakgebieden: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek. We zijn actief in heel Nederland, vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Hengelo en Utrecht.

De kernactiviteit van Moteq

De kernactiviteit van Moteq is in eerste instantie gericht op het detacheren van technici en/of inzet op projectbasis. Daarnaast bieden wij -in specifieke situaties- de mogelijkheid van werving en selectie aan. Het grote verschil met detacheren is dat de medewerker niet eerst in dienst komt bij Moteq, maar direct bij onze opdrachtgever. Moteq werft en selecteert uitsluitend kandidaten die geschikt zijn voor de functie en berekent hiervoor een werving- en selectiefee.

Waarom werving en selectie via Moteq?

Door ons grote en actuele netwerk binnen de technische arbeidsmarkt kennen we zowel de opdrachtgevers als de functies die er toe doen. Voor u als opdrachtgever of als werkzoekende de garantie dat we snel kunnen schakelen. Als contactpersoon heeft u één vaste Moteq-specialist met kennis van zaken. Belangrijk om te zorgen voor die ene ‘perfect fit’. Dat meer dan 95% van de door Moteq ingevulde vacatures resulteert in een vast dienstverband bij onze opdrachtgevers, is illustratief voor de kwaliteit van onze ‘matches’.

Meer weten?

Hebben we uw interesse gewekt? En wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van werving en selectie? We vertellen het u graag in een persoonlijk en uiteraard vrijblijvend gesprek. Ook als u op zoek bent naar werk, helpen we u uiteraard graag. Bel vandaag nog met een van onze adviseurs of neemt contact op via ons algemene nummer 088-4010500.

Naast specialist in werving en selectie is Moteq ook detacheringsbureau in de techniek. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ook wat Moteq als technisch detacheringsbureau voor u kan doen.