Technisch Uitzendbureau

Moteq is al vanaf 1997 het toegewijde technische uitzendbureau van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Hengelo. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel in technische vakgebieden zoals werktuigbouwkundeelektrotechniek ,installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek. Functies waar je dan aan moet denken zijn o.a. werkvoorbereiderproject engineer, bouwkundig tekenaar en uitvoerder bouw. Maar natuurlijk zenden we in nog veel meer functiegroepen uit. Voor een volledig overzicht van onze vakgebieden, functiegroepen, regio's en opleidingsniveau zie de bladerfunctie.  

Technisch uitzendbureau in Amsterdam, Utrecht en Hengelo

De drie vestigingen van Moteq vind je verspreid door Nederland. Zo vind je ons in Amsterdam, Utrecht en Hengelo. Doordat we verspreid door verschillende regio's in Nederland zitten, kunnen we eenvoudig contacten onderhouden met onze mensen en onze opdrachtgevers, kort lijntjes dus! En door de locatie van de vestigingen zenden we voornamelijk personeel uit in de ruime regio’s rondom Amsterdam, Utrecht en Hengelo. 

Waarom Moteq als technisch uitzendbureau?

Moteq heeft door jarenlange ervaring in de technische uitzendbranche én door het continu opleveren van goede matches, een groot netwerk opgebouwd van werkgevers en werknemers. Hierdoor vinden we altijd de geschikte technische professional respectievelijk functie die past bij beide partijen. Onze voordelen op een rijtje:

  • Groot netwerk van werkgevers en werknemers
  • Exclusieve vacatures
  • Professionele begeleiding door adviseur die gespecialiseerd is in jouw vakgebied
  • Landelijk bereik door verschillende vestigingen
  • 95% krijgt uiteindelijk vast dienstverband

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd geraakt in Moteq als technisch uitzendbureau of wil je meer informatie over Moteq? Neem dan contact met een van onze adviseurs op of bel met onze adviseurs via 088 - 40 10 500. 

Naast technisch uitzendbureau is Moteq ook detacheringsbureau en werving & selectie bureau in de techniek. Nieuwsgierig geworden naar de andere specialiteiten van Moteq? Bekijk dan ook wat Moteq als technisch detacheringsbureau of werving en selectie bureau voor u kan betekenen.