Onze vakgebieden

Onze vakgebieden

Moteq bemiddelt technische professionals op MBO-, HBO- en WO-niveau binnen de volgende vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek
  • Bouwkunde
  • Civiele techniek

Werktuigbouwkunde

Al meer dan 20 jaar is Moteq actief in de werktuigbouwkundige arbeidsmarkt. Wij hebben goede contacten met vele opdrachtgevers en kunnen om deze reden een grote diversiteit bieden aan interessante functies. Of je nu aan de slag wilt als mechanical engineer, production engineer of  bijvoorbeeld projectleider. 
Bekijk alle werktuigbouwkunde vacatures >

Elektrotechniek

Bij elektrotechniek kun je denken aan functies in de regeltechniek, procesautomatisering, nanotechnologie maar ook beveiligingstechniek en energietechniek. Moteq is thuis in de elektrotechnische markt en altijd op zoek naar specialisten op MBO-, HBO-niveau of met een academische achtergrond.
Bekijk alle elektrotechnische vacatures >

Installatietechniek

De installatietechniek bevindt zich op het snijvlak van bouw en elektrotechniek. Doordat energiezuinigheid en duurzaamheid de laatste jaren steeds belangrijker worden ontstaan er veel nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Wil jij werken in de installatietechniek?
Bekijk alle vacatures voor installatietechniek >

Bouwkunde

Moteq heeft een historie in de bouw. Ooit zijn we begonnen onder de naam Construct Engineering. Bouw was destijds onze specialiteit. Ook nu kun je weer bij Moteq terecht voor bouwkundige inspiratie. Van utiliteit tot woningbouw en van architecten- tot ingenieursbureaus. Het aantal bouwvacatures groeit weer, dus wil je aan de slag in de bouw check dan nu onze actuele vacatures.

Bekijk alle bouwkunde vacatures >

Civiele techniek

Civiele techniek heeft een naam hoog te houden in ons land. Er zijn dan ook volop kansen. Moteq heeft vele vacatures in verschillende disciplines, zoals Rail, Kabels & Leidingen, GWW, Milieukunde en meer. Onze opdrachtgevers variëren van aannemers en offshore bedrijven tot overheidsinstellingen.
Bekijk alle vacatures civiele techniek >