Hartelijk dank voor je interesse!

Je sollicitatie is met succes verstuurd en door ons ontvangen. We gaan onze uiterste best doen je zo mogelijk binnen één werkdag te laten weten wat we voor je kunnen betekenen. Je hoort van ons!

Sollciteren doe je bij ons in 5 eenvoudige stappen

1.   Solliciteer

Als je vandaag solliciteert ontvang je zo mogelijk binnen 1 werkdag reactie. Sluit je profiel aan, dan nodigt onze Moteq adviseur je uit voor een sollicitatiegesprek. Samen bespreken we jouw wensen, ambities en mogelijke functies en opdrachtgevers.

2.   Introductie

Nadat we jouw toestemming hebben gekregen om je voor te stellen bij een of meer opdrachtgevers, introduceert Moteq je bij de betreffende organisaties. Vanzelfsprekend vertellen we je alle details over de betreffende functie(s).

3.   Gesprek

Verloopt de introductie succesvol dan is het woord nu aan jou: je presenteert jezelf bij de werkgever. Natuurlijk is dit ook het moment om het bedrijf en de functie beter te leren kennen. Tijdens dit proces helpen we je uiteraard met een goede voorbereiding [link naar download sollicitatietips brochure / pagina actueel?] en begeleiding.

4.   Vervolggesprek

Zijn beide partijen positief, dan volgt er meestal nog een vervolg- en/of afrondend gesprek. Tijd om je salaris en arbeidsvoorwaarden te bespreken. Ook nu begeleidt de Moteq adviseur je.

5.   Aan de slag

Verloopt ook het afrondende gesprek succesvol, dan is het zover: je hebt je droombaan gevonden! Je krijgt een arbeidscontract bij Moteq en kunt waarschijnlijk al op korte termijn aan de slag!