Moteq: ook voor talenten zonder ervaring

Bedrijven zijn vooral op zoek naar technici met ervaring. Dit is je vast niet onbekend. Dan is het belangrijk dat je als starter een kans krijgt om veel verschillende projecten te doorlopen bij verschillende opdrachtgevers. Moteq biedt je deze kans met het ‘Moteq Trainee Traject’.

Moteq Trainee Traject

Ons Trainee Traject biedt je een één-, twee- of driejarig arbeidscontract bij Moteq. Doel van deze periode is zoveel mogelijk brede ervaring opdoen in je eigen vakgebied. Je werkt dus voor verschillende opdrachtgevers maar wel met de zekerheid van een gedegen arbeidscontract. Vanaf het begin verdien je een marktconform salaris. Het Moteq Trainee Traject ontwikkelen we in nauwe samenwerking met geselecteerde opdrachtgevers in jouw regio.

Bepaal je eigen toekomst

Betekent het Moteq Trainee Traject dat je geen vrijheid meer hebt? Nee. Je hebt de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden bij de opdrachtgever van je keuze. Na afronding van het traject zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Je gaat zelf op zoek naar werk (met een CV waarop je nu de nodige ervaring kunt vermelden!)
  • Je gaat op zoek naar werk met behulp van Moteq
  • Je krijgt een vast contract bij een van de opdrachtgevers waar je hebt gewerkt

Alles is mogelijk. En waarin het Moteq pakket absoluut uniek is: heb je het gevoel ergens helemaal op je plek te zitten, dan kun je na een bepaalde periode rechtstreeks in dienst treden bij deze opdrachtgever. Dus ook tíjdens het trainee-contract.

Ben jij een starter zonder (veel) ervaring?

Heb je (binnenkort) een MBO-, HBO- of WO-diploma in een (werktuig)bouwkundige, civieltechnische, elektro- of installatietechnische richting én heb jij de wil om beter te worden in je vak, dan maken we graag kennis met je.

Solliciteer nu voor het trainee traject

Op zoek naar jouw droombaan? Stuur dan je CV naar ons toe door gebruik te maken van ons sollicitatie formulier. Een van onze adviseurs neemt dan contact met je op voor een uitgebreide toelichting. Natuurlijk kun je ook eerst bellen of een e-mail sturen voor meer informatie.