Technisch Detacheringsbureau

Al sinds 1997 is Moteq actief als technisch detacheringsbureau. We kiezen al 20 jaar bewust voor het technische specialisme, in het bijzonder de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek.

Detachering techniek: Het gemak voor opdrachtgevers

Op het moment dat uw vacature ontstaat, kunnen wij vaak al passende kandidaten voorstellen. Is de bemiddeling een feit, dan komen alle onvoorziene werkgeverslasten (bijvoorbeeld doorbetaling loon bij ziekte) voor rekening van Moteq. U betaalt alleen de gewerkte uren. Daarnaast werken we op basis van no cure no pay. Dus niet in dienst betekent geen factuur. Uiteraard verzorgen we ook alle administratieve taken: uw nieuwe collega is in dienst van Moteq, kortom geen loon- en overige administratie. Onze detachering formule is erop gericht dat u onze medewerker kunt overnemen na de overeengekomen detachering periode, zonder aanvullende kosten. Meer dan 95% van onze medewerkers wordt overgenomen in een direct dienstverband bij u als opdrachtgever, hét bewijs dat detacheren in de techniek via Moteq werkt!

Het gemak voor technici

Waarom zou je kiezen voor detachering door Moteq? Onze kracht voor technici bewijst zich op verschillende fronten: door onze eigen lange carrière in de techniek, kunnen wij u waardevolle entrees bieden bij de juiste opdrachtgevers in de techniek. Zo heeft u met één sollicitatie bij Moteq een scala aan mogelijkheden binnen handbereik. Daarbij melden onze opdrachtgevers hun vacatures vaak exclusief bij ons en worden lang niet alle vacatures gepubliceerd. Met andere woorden, het latente aantal vacatures en dito mogelijkheden voor technische detachering is een stuk groter dan je op het eerste gezicht zou denken. Kiezen voor detachering wil niet zeggen dat je geen zekerheid hebt. Het tegendeel is waar; de eerste arbeidsovereenkomst heeft u met Moteq, meestal voor de duur van gemiddeld een jaar. In bijna alle gevallen komt u daarna in directe dienst bij onze opdrachtgever, waar u dan al een jaar hebt gewerkt. Kortom, een enorme variëteit aan carrièrekansen, maar met de zekerheid van een contract.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Of wilt u meer weten over technische detachering? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of stuur een e-mail naar info@moteq.nl. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Naast technisch detacheringsbureau, is Moteq ook specialist in werving en selectie in de techniek. Benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de pagina over werving en selectie.