Privacy verklaring

Het doel van deze verklaring is je te informeren over de manier waarop wij persoonsgegevens die je via deze website verstrekt zullen gebruiken. Moteq respecteert de privacy van alle bezoekers van moteq.nl en zal de informatie die je deelt op deze site te allen tijde vertrouwelijk behandelen. Moteq werkt hierbij conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Moteq behoudt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen, indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven.

Algemene gegevens

Van alle bezoekers aan onze website worden algemene gegevens bijgehouden. Denk bijvoorbeeld aan gegevens over opgevraagde pagina’s en bezoekersaantallen. Deze informatie wordt gebruikt om onze website en daarmee onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het gaat hierbij uitsluitend om cijfermatige gegevens en niet om persoonsgegevens.

Persoonlijke gegevens

Voor het leveren van sommige diensten via onze website hebben we gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld je naam en e-mailadres. Wij kunnen deze gegevens gebruiken om jou op de hoogte te houden van interessante vacatures en andere informatie die nuttig voor je kan zijn. We doen dit alleen als jij aangeeft dat je dit wilt door je gegevens in te voeren op onze website. Bovendien hanteren we voor de zogenaamde job-alerts (e-mailservice) het ‘dubbele opt-in systeem’ om je privacy extra te beschermen. Natuurlijk kun je je te allen tijde afmelden voor het ontvangen van berichten per e-mail.

Solliciteren

Om te kunnen reageren op een vacature op onze website hebben wij een aantal gegevens van je nodig. Je bepaalt zelf welke gegevens je aan ons verstrekt, maar sommige gegevens zijn verplicht om aan ons door te geven omdat wij je anders niet van dienst kunnen zijn. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om jou te introduceren bij onze opdrachtgevers. We hebben een handige verbinding voor je gemaakt met LinkedIn. Als je ons toestemming geeft, kunnen we vervolgens gegevens uitlezen.

Belangrijk is dat we jouw gegevens pas onder de aandacht brengen bij geselecteerde opdrachtgevers nadat je aan een Moteq-adviseur jouw toestemming hebt gegeven. Vanzelfsprekend is iedere opdrachtgever aan wie wij je gegevens doorgeven gehouden om ook jouw privacy te respecteren.

Gegevens wijzigen en verwijderen

Op elk gewenst moment kun je ons verzoeken om de door jou verstrekte gegevens te wijzigen of te verwijderen. Je kunt dit doen door eenvoudig een e-mailbericht te sturen naar info@moteq.nl en hierin je wens kenbaar te maken.

Vragen

Voor vragen over ons privacybeleid of over de inhoud van deze website kun je een e-mail sturen naar info@moteq.nl. Heb je al een contactpersoon bij Moteq? Dan kun je uiteraard ook met hem of haar contact opnemen.