Engineer

Roy aan de slag bij Linthorst Techniek als Engineer

Via een vacaturesite kwam ik terecht bij Moteq. Nadat ik een paar mensen heb gesproken die positief waren over Moteq heb ik een afspraak gemaakt. Na een paar gesprekken was mij duidelijk dat er een goede samenwerking in zou zitten.

Na mijn studie HBO Bouwkunde, heb ik werkervaring opgedaan in de installatietechniek. Na een tijdje miste ik de uitdaging en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe functie. In eerste instantie wou ik op zoek gaan naar een nieuwe functie in de bouw, maar door gesprekken met mijn contactpersoon bij Moteq heb ik toch de keuze gemaakt om in de installatiebranche te blijven. Dit is tot nu toe een goede keuze gebleken!

Mijn contactpersoon kwam met een uitdagende vacature bij Linthorst Techniek en het aanbod dat ik hier echt prima zou passen. Hier hebben ze geen woord over gelogen! bij Linthorst Techniek heb ik de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en er zijn goede doorgroeimogelijkheden. De sfeer die er hangt, maakt het werken bij Linthorst erg plezierig. Tot nu toe ben ik dus zeer tevreden.

De begeleiding vanuit Moteq ervaar ik als zeer prima, er wordt op een duidelijke en plezierige manier gecommuniceerd. Wanneer ik vragen/problemen heb voor Moteq, wordt dit in goed overleg opgelost. Ik krijg te horen dat ze ook positief over mij zijn, dus dat maakt het voor mijn contactpersoon ook alleen maar makkelijk. En ook wanneer ik een vraag heb, die niet direct te maken heeft met mijn contactpersoon, word ik door de andere collega’s zeer vriendelijk geholpen. 
Ik ben dus zeer tevreden over Moteq!