Project Engineer

Frank aan de slag bij Tromp Bakery Equipment

Ik heb Moteq leren kennen via de sponsoring van mijn laatste opleiding BK5 (Technische Commerciele Bedrijfskunde). Tijdens een borrel met Moteq ben ik in contact gekomen met de medewerkers en werkwijze van Moteq en raakte hierdoor geïnteresseerd. Ik ben momenteel als Project Engineer werkzaam bij Tromp Bakery Equipment. Voordat ik bij Tromp ben begonnen ben ik een paar maanden werkzaam geweest als sales engineer, maar omdat ik de techniek erg miste heb ik Moteq gecontact om naar een technische functie te zoeken. Tromp kwam in beeld en was voor mij een zeer geschikte werkgever. Ik heb binnen 9 maanden tijd al mijn eerste grote project mogen starten en heb deze net af kunnen ronden zodat die momenteel in productie gaat. Bij Tromp mag ik me buiten de werktuigbouwkundige taken ook nog bezighouden met verbeterplannen, dit is iets dat mij zeer boeit en wat weer goed past bij mijn studie technische bedrijfskunde. Ik kan mij momenteel nog sterk ontwikkelen bij Tromp.

Ik vind mijn werk leuk, omdat het zeer divers is en omdat ik veel kansen krijg. Bij Tromp maken we productielijnen voor de bakkerij industrie. Denk hierbij aan een volautomatische productielijn voor afbakbroodjes, pizza’s, taarten en nog veel meer. Mijn werk houdt in het mechanisch uitwerken van productielijnen naar de wens van de klant. Dit werk is uitdagend omdat de machines bijna altijd klantspecifiek zijn. Dit betekent dat soms vanuit bestaande principes machines worden ontwikkeld, maar ook komt het voor dat er een deel resource and development in een productielijn zit. Doordat het werk divers is met veel verschillende disiplines zijn de werkdagen leuk en vliegt de tijd.

Moteq vindt niet alleen een goede werkgever voor jou voor de toekomst, maar is ook een goed klankbord als je ergens mee zit op je werk.