Remote Engineer

Eric aan de slag bij VMI als Remote Engineer

Ik was op zoek naar een andere baan en ben zodoende in contact gekomen met Moteq. Ik heb Moteq gebeld, een afspraak gemaakt en ben op intake geweest op het kantoor in Amsterdam. Daarna hebben de adviseurs bij Moteq gezocht naar mijn droombaan. Waardoor ik uiteindelijk een hele gave baan bij VMI heb gekregen, waar ik nu dus via Moteq werk.

Ik werk als Remote Engineer, dat betekent dat ik service op afstand geef aan onze klanten en waar nodig ik ook naar de klant ga om daar de problemen op te lossen. Dit kan in binnen- en buitenland. De diversiteit en vrijheid in mijn functie vind ik belangrijk. Aan de ene kant geef ik de klant remote support via de telefoon of computer, aan de andere kant kan ik ook technische handelingen moeten verrichten bij de klant. Daarnaast krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen op het gebied van SQL, reparen en ombouwen van computers en netwerk-gerelateerde zaken.

Moteq heeft mij geholpen om de volgende stap te maken t.a.v. mijn technische carrière. VMI is een geweldig bedrijf en ik zit hier echt op mijn plek. Jorieke Scheffer heeft mij goed begeleid, ze heeft geluisterd naar mijn wensen en heeft me geholpen met de voorbereiding op mijn gesprekken bij VMI. Ook nu ik een plek heb gevonden, heb ik nog regelmatig contact met Jorieke en ook andere werknemers bij Moteq spreek ik regelmatig.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je gemotiveerd? Zoek dan contact met Moteq en laat je verrassen, ik weet zeker dat ze jou ook kunnen helpen!

 Eric Bezemer