Design Engineer

Benjamin aan de slag bij Mitsubishi Turbocharger & Engine

Ik ben tijdens mijn sollicitatieperiode met Moteq in contact gekomen. Eigenlijk was Moteq een van de meerdere instanties waarmee ik contact had. Moteq heeft uiteindelijk intensiever dan de andere organisaties contact met mij onderhouden.

Momenteel ben ik Design Engineer bij Mitsubishi. Een vacature die mij door Moteq is aangeraden nadat ik op een andere vacature had gereageerd. Uiteindelijk was dat een goed advies en heb ik succesvol de sollicitatieprocedure doorlopen, met ondersteuning van Moteq. Momenteel ben ik nog in een fase waarbij ik vooral bedrijfsbeleid-gerelateerde aspecten aan het leren ben. Hierbij moet vooral gedacht worden aan stijlvormen/normen en specificatie van technische ontwerpen.

In de korte tijd dat ik werkzaam ben heb ik een prettig gevoel bij het bedrijf gekregen. Dat komt voornamelijk door de directe collega’s. Deze zijn voornamelijk van dezelfde leeftijd en bezitten een vergelijkbare technische achtergrond. De werkplek is ruim en in een grotere ruimte gesitueerd. Hierdoor zijn collega’s makkelijk aanspreekbaar. Een werkweek bestaat voornamelijk uit CAD-gerelateerde taken. De doorloop van taken is hoog, maar met een gezonde ambitie om kwaliteit te leveren. Feedback op het gemaakte werk is constructief en er is veel ruimte voor het bijschaven van kennis.