Vacature Marketing Communicatie Medewerker (Hengelo - 24 uur)

Ben jij de marketeer die Moteq verder op de kaart zet?

Moteq zoekt een marketing specialist die van alle markten thuis is, zowel online als offline. Wat is je speelveld? Als ervaren intermediair is het onze ambitie om technische talenten op MBO-, HBO- en WO-niveau door heel Nederland binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek aan hun droombaan te helpen. Dat doen we dan ook met veel plezier en met een betrokken team van enthousiaste collega’s die werkzaam zijn op onze vestigingen in Hengelo, Amsterdam en Utrecht. Voor de functie van marketing en communicatie medewerker is het handig dat je vanuit onze hoofdvestiging in Hengelo werkzaam bent. 

Wat ga je doen?

In de functie van Marketing Medewerker heb je binnen Moteq een veelzijdige job. Je bent verantwoordelijk voor onze dagelijkse externe communicatie. Je geeft invulling aan alle middelen die moeten worden ontwikkeld, van alle huisstijl middelen tot aan onze marketing-activiteiten. Denk daarbij ook aan de communicatie op hogescholen en universiteiten (campus recruitment) en het coördineren van beursdeelnames. Natuurlijk hoef je alles niet alleen te doen en krijg je hulp van het reclamebureau en het online marketing bureau met wie we al jaren samenwerken. Je brieft de bureaus en onderhoudt de contacten. Zoals je weet speelt veel communicatie zich online af. Je vindt het leuk om je daarin te verdiepen en er voor Moteq het beste uit te halen. Je creatieve geest komt hierbij goed van pas. Zo schrijf je teksten voor onze websites en social media kanalen, maar ook voor brochures en mailings. Ook wat meer uitvoerende taken horen bij deze functie, je bent graag bereid deze op te pakken. Tot slot zie je erop toe dat onze externe communicatie -en ook die van je collega's- altijd tot in de puntjes is verzorgd.

Wat heeft Moteq jou te bieden?

 • Een veelzijdige functie bij een groeiende organisatie met een ‘jonge’ geest
 • Een positieve, energieke werksfeer waarin je alle ruimte voor een zelfstandige rol krijgt
 • Uiteraard bieden we een marktconform salaris en verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Al met al een uitgelezen kans om je bewezen diensten op marketing- en communicatievlak parttime kracht bij te zetten!

Wat vraagt Moteq van jou?

Je bent een doener en vindt het leuk om veel verschillende projecten op te pakken. Soms wat strategischer van aard, soms gewoon ‘aan de bak’. Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld richting marketing, communicatie, bedrijfskunde)
 • Minimaal 4 jaar ervaring in een marketing- of communicatie functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal, met name schriftelijk, is een pré
 • Kennis van online marketing, kennis van SEO en SEA
 • Ruime ervaring met de gangbare Office programma’s, bij voorkeur ook met presentatieprogramma’s
 • Ervaring met het aansturen/briefen van reclamebureaus en andere leveranciers
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goed zelfstandig kunnen werken

We vinden het belangrijk dat je op HBO-WO niveau functioneert. De opleidingsrichting is minder van belang dan de relevante ervaring die je inmiddels hebt opgedaan.

Ben jij onze perfecte match?

Ben jij de energieke marketing specialist die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je CV en korte motivatie naar: Anita Fluks, e-mail: anita@moteq.nl. Wil je eerst meer informatie, bel dan 074-250 85 77 of kijk op www.moteq.nl

 

 •