Vacature Junior Adviseur Bouwkunde - Hengelo (fulltime)

Kun jij technische talenten aan hun droombaan helpen?

Wat is jouw profiel

Ben jij een ondernemende en inspirerende persoonlijkheid en heb je de mentaliteit van een winnaar? Voel jij je bovendien thuis in een sociaal-collegiale omgeving, waarin de prestatie van het team voorop staat en voldoe je aan onderstaande kenmerken?

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld Commerciële Economie of Technische Bedrijfskunde)
 • 0-2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling / detachering is een pré, bij voorkeur in technische functies
 • Aantoonbaar commercieel talent
 • Interesse in techniek
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Hengelo

Lees dan snel verder!

Ons aanbod

In de functie van (Junior) Adviseur Bouwkunde krijg je binnen onze organisatie volop de ruimte om je ondernemersgeest te ontwikkelen en aan te tonen dat je in staat bent snel commercieel succesvol te zijn. Je hebt je eigen markt binnen het bouwkundige vakgebied en runt als het ware je eigen onderneming. Alle faciliteiten staan daarvoor tot je beschikking, zodat jij je kunt richten op het primaire bemiddelingsproces en verdere uitbouw van onze activiteiten. Doel is groeien. Maar niet ten koste van alles. Een goede werksfeer, inspirerende collega's en persoonlijke ontwikkeling staan bij Moteq hoog in het vaandel. 

Het onderhouden van relaties is een belangrijke taak. Je gaat op bedrijfsbezoek en legt waar mogelijk nieuwe contacten. Tegelijkertijd spoor je de beste technische talenten op om de geworven opdrachten in te vullen. Je interviewt technici - starters én ervaren professionals - en je weet waar hun ambities liggen. Voor onze bouwkundige opdrachtgevers fungeer je als deskundig gesprekspartner die aan een half woord genoeg heeft. En voor de technici die je bemiddelt, ben je de optimale werkgever die ze bijstaat met raad en daad. 

Natuurlijk zorgen we voor een gedegen inwerkperiode en staat vragen altijd vrij!

Overige highlights van deze functie zijn:

 • Een perfect kans voor jou als starter om je veelzijdig te ontwikkelen
 • Een veelzijdige functie bij een groeiende, landelijke organisatie
 • Een unieke kans om je ondernemersvaardigheden te ontplooien
 • Een positieve, energieke werksfeer met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling
 • Naast een marktconform salaris ook een uitstekende bonusregeling
 • Een auto en telefoon van de zaak

Over Moteq

Als ervaren intermediair is het onze ambitie om technische talenten op MBO-, HBO- en WO-niveau door heel Nederland binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek aan hun droombaan te helpen. Dat doen we dan ook met veel plezier en met een betrokken team van enthousiaste collega’s die werkzaam zijn op onze vestigingen in Hengelo, Amsterdam en Utrecht. Wij zoeken een nieuwe collega die bewust kiest voor ons specialisme en onze persoonlijke aanpak, in plaats van ‘het brede bemiddelen’ in generieke functies.

Solliciteer nu!

Ben jij de Junior Adviseur Bouwkunde die wij zoeken en kun jij niet wachten om technisch talent aan hun droombaan te helpen? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je CV en korte motivatie naar: Anne Snellen, e-mail: anne@moteq.nl. Wil je eerst meer informatie, bel dan 074-250 85 77 of kijk op www.moteq.nl