Moteq. Voor technisch talent

Moteq werft, selecteert en detacheert technici in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek op MBO-, HBO- en WO-niveau. Voor zowel technische talenten als opdrachtgevers in deze vakgebieden zijn wij hét gespecialiseerde adres.

Starters en ervaren professionals

Wij bieden dagelijks nieuwe vacatures die stuk voor stuk door onze adviseurs zijn gescreend. Droombanen dus. Op startersniveau maar ook voor de ervaren professional die zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. 

Welke functies?

We bemiddelen voor alle technische en techniekverwante functies: van advies, calculatie, inkoop en engineering tot kwaliteit, ontwerp, sales, tekenen, werkvoorbereiding, projectleiding en directie. Ons specialisme reikt tot diep in de genoemde vakgebieden: machine- en apparatenbouw, kunststoftechniek, mechatronica, metaalbewerking, proces engineering, productietechniek, GWW, rail, beton, milieukunde, (staal)bouw, architectuur, automotive, installatietechniek (E en W), klimaattechniek, beheer en onderhoud, industriële automatisering, energietechniek, …

Geselecteerde vacatures dus ook geselecteerde professionals

Ambitieuze technici weten Moteq te vinden. En dat al sinds 1997. Voor werkgevers de zekerheid dat ons kandidatenbestand gespecialiseerd en dus waardevol is. Daarbij komt dat Moteq kiest voor de beste oplossing, niet de snelste of de makkelijkste. Wij geloven in het individuele talent van onze kandidaten, maar zijn altijd op zoek naar dat ene kenmerk: gedrevenheid. De techniek vraagt om mensen die de wereld in beweging willen zetten. Die durven te dromen. Deze mensen zoeken wij.

Duurzame dienstverbanden

Plezierig werken willen we allemaal. Dat is waar het om gaat. Als werknemer maar ook vanuit het perspectief van de werkgever, onze opdrachtgevers. Wij richten ons dan ook op duurzame dienstverbanden. De ‘perfect fit’ voor die ene droombaan of topcollega. Dit kan voor de duur van een project of een vast dienstverband. We leveren maatwerk.