Bedankt voor je sollicitatie!

Sluit je profiel aan, dan nodigt onze Moteq adviseur je uit voor een sollicitatiegesprek. We zullen dan wensen, ambities en mogelijke functies en opdrachtgevers bespreken.

Onze sollicitatieprocedure in 5 eenvoudige stappen

1.Solliciteer

Als je vandaag solliciteert ontvang je zo mogelijk binnen 1 werkdag reactie. Sluit je profiel aan, dan nodigt onze Moteq adviseur je uit voor een sollicitatiegesprek om verder kennis te maken en de mogelijkheden (type organisaties, gewenste functies etc.) te bespreken.

2.Introductie

Is het kennismakingsgesprek goed verlopen, dan stelt de Moteq adviseur je voor bij een of meer opdrachtgevers. Uiteraard nadat we hier eerst jouw toestemming voor hebben gekregen.

3.Gesprek

Verloopt de introductie succesvol dan is het woord nu aan jou: je presenteert jezelf bij de werkgever. Natuurlijk is dit ook het moment om het bedrijf en de functie beter te leren kennen. Tijdens dit proces ondersteunen we uiteraard met een goede voorbereiding en begeleiding.

4.Vervolggesprek

Zijn beide partijen positief, dan volgt er meestal nog een vervolg- en/of afrondend gesprek. Tijd om je salaris en arbeidsvoorwaarden te bespreken. Ook nu begeleidt de Moteq adviseur je.

5. Aan de slag

Verloopt ook het afrondende gesprek succesvol, dan is het zover: je hebt je droombaan gevonden! Je krijgt een arbeidscontract bij Moteq en kunt waarschijnlijk al op korte termijn aan de slag!