Wat doet een uitvoerder?

Wat doet een uitvoerder?

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team binnen een bouwproject, je hebt de leiding op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat het werk van de werkvoorbereider op een goede manier wordt uitgevoerd. Je organiseert de werkzaamheden, je stuurt het personeel aan en je bewaakt de kwaliteit, planning en begroting. De werkvoorbereider heeft het bouwproject op kantoor voorbereid, de uitvoerder neemt het op de bouwplaats over. Daarom heb je bijna dagelijks contact met de werkvoorbereider. De werkvoorbereider heeft alle werkzaamheden, personeel, materiaal en materieel gepland, de uitvoerder regelt wélk personeel aanwezig moet zijn etc. Daarnaast zorg je ervoor dat alle medewerkers op de bouw veilig kunnen werken.

De uitvoerder is het aanspreekpunt voor alle uitvoeringsaspecten, hij/zij houdt in de gaten of alles soepel verloopt en zoekt altijd naar oplossingen bij problemen. Een goede uitvoerder zorgt ervoor dat mensen, materieel en materiaal op tijd wordt opgeroepen, op die manier staat de bouw niet stil. En je weet; tijd kost geld. Dus op het moment dat een bouw stil ligt, kost dit extra geld. Als alles te vroeg op de bouwplaats ligt, is het ook niet goed, want dan kan het soms behoorlijk in de weg liggen. Een goede bouwplaatsinrichting is hierbij belangrijk.

Als uitvoerder ben je dus een echte regelaar, kun je snel schakelen en hou je het overzicht. Een onmisbare functie bij bouwprojecten en een zeer verantwoordelijke baan.

Bij Moteq zijn we altijd op zoek naar uitvoerders. Wij bieden dagelijks nieuwe vacatures die stuk voor stuk door onze adviseurs zijn gescreend. Droombanen dus! Alle openstaande vacatures vind je in ons actuele overzicht en je kunt altijd een open sollicitatie sturen. Wij helpen je graag!