Persoonlijke ontwikkeling

Bij Moteq werken we vol passie, elke dag weer. Een jong fris dynamisch team in een professioneel informele omgeving. Genoeg metaforen, maar kenmerkend voor Moteq!

persoonlijke_ontwikkeling1

Wij bieden jou de vrijheid om te ondernemen, je eigen netwerk op te bouwen en kansen voor jezelf te creëren. We investeren daarom graag in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen of de mogelijkheid tot het volgen van scholing. Naast een goed salaris, bonussen en een telefoon van de zaak, bieden we je vooral uitdaging! 

Werken bij Moteq betekent topsport. Niet topsport zoals je daar vroeger van droomde, wereldkampioen worden of goud op de olympische spelen. Maar in de zin van niets komt vanzelf, alsof we wereldkampioen moeten worden, zo hard werken we. Voorop ons gezamenlijke doel! En om daar te komen stelt iedereen zijn eigen doelen. 

Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. Bij Moteq noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen. Je hebt geen werk als je er zelf niet aan werkt, zoek jouw technische talenten en hun droombanen. En dat elke dag weer, doe je een dag niets, dan ben je in onze markt te laat. Moteq groeit door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap. Wil je groeien? Groei.

Je maakt in de eerste weken kennis met de organisatie, vestigingen en medewerkers en je ontdekt wat werken bij Moteq inhoudt. Wij ondersteunen je natuurlijk daar waar nodig, maar ook na de eerste weken kun je alle steun van je collega's verwachten. We investeren in opleidingen en trainingen waarmee jij je kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. 

Highlights:

  • Uitstekend salaris én een meer dan marktconforme bonusregeling
  • Een uitdagende, afwisselende functie bij een groeiende, landelijke organisatie
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een opleidingsbudget en een prima pensioenregeling
  • Een positieve, energieke werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke groei
  • Een auto en telefoon van de zaak

persoonlijke_ontwikkeling