Moteq komt naar je toe!

22-01-2018

Aankomende maanden hebben we diverse evenementen op de planning staan, van bedrijvendagen tot bierproeverijen, van sollicitatietrainingen tot symposiums. Waar zien we jou dit jaar?

7 februari hebben we speeddates met studenten die zich hebben ingeschreven voor de studiereis van Isaac Newton. We zijn trotse sponsor van deze studiereis en gaan ter voorbereiding hierop speeddaten met iedere reisdeelnemer. Op 14 en 15 februari zijn we te vinden op de Universiteit Twente waarbij we eerst deelnemen aan het symposium van S.V. ConcepT en op 15 februari we op de Bedrijvendagen Twente staan. De UT organiseert jaarlijks een bedrijvendag voor studenten van de UT. Op een gezellige en vrijblijvende manier worden studenten en bedrijven met elkaar in contact gebracht. Daar komen we niet alleen kletsen over Moteq, maar je kunt bij onze stand ook racen waarbij je kart heats kunt winnen. Dus heb jij de juiste techniek en maak jij Max Verstappen trots? 

Op 20 februari staan we ook op de bedrijvendagen in Delft. Voor ons is dit de eerste keer, dus wat we precies kunnen verwachten is voor ons ook een verrassing, maar we willen in ieder geval in contact komen met studenten en jullie overtuigen van alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.
Op 8 maart organiseert studentenvereniging NOVA de halfjaarlijkse bedrijvendag voor de studenten van de HHS vestiging Delft. Dus als je ons gemist hebt op 20 februari, kun je op 8 maart niet om ons heen! Kom bij ons racen en win ook hier kart heats. Hoe dit precies gaat en wat we nog meer in petto hebben op deze bedrijvendag zie je dan! 

Een dag later organiseren wij een rondleiding bij Othmar Bier met aansluitend een bierproeverij voor alle leden van studievereniging Isaac Newton. Dezelfde activiteit organiseren we in april voor de leden van SV ConcepT.

Waarschijnlijk vind eind april ook de Scrapheap Challenge plaats, hét elektrotechnische evenement voor leden van S.V. Scintilla, waar wij trotse hoofdsponsor van zijn. Wil je meer weten over deze Challenge? Lees dan het blog aanstaande donderdag.

Op 24 mei staan we op een Netwerkdag in Utrecht van de studievereniging Ingenium Cabo Bianci, waarbij onze collega Frank graag met je in contact komt en je wat vertelt over Moteq en onze dienstverlening.

In mei hebben we een lunchlezing bij Gezelschap Leeghwater waarbij onze collega Anton graag wat vertelt over Moteq en hij zal een werknemer meenemen die wat vertelt over een project waar hij/zij mee bezig is. Het onderwerp van deze lunchlezing is binnenkort bekend! Gezelschap Leeghwater is de oudste studievereniging van Nederland en één van de grootste en snelst groeiende studievereningen in Delft. Dus dat belooft wat!

Waar zien we jou?