Actueel

Wat gebeurt er in onze dagelijkse praktijk? Zijn er ontwikkelingen in jouw vakgebied? Hieronder lees je meer.
Altijd op de hoogte zijn van wat de doen en waar we zijn? Like ons dan op Facebook.

Batavierenrace sv NOVA

Afgelopen weekend was de BatavierenRace en wij waren trotse sponsor van het NOVA-team dat maar liefst 2 podiumplekken heeft behaald! In aanloop naar, tijdens en na de 45e Batavierenrace bestaat de mogelijkheid om individueel of samen met een team mee te doen aan Bata4life. Met deze actie geeft de Batavierenrace de mogelijkheid geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Sv NOVA heeft hierbij als vereniging de hoogste opbrengst binnengehaald (€3750,60) én deelnemer Martijn Kamphuis heeft in z'n eentje meer dan €1000,00 binnengehaald! Applaus dus voor onze BataHelden!

Moteq Re-Engineering Challenge

Normaal zijn studenten ontzettend blij met de twee vrije dagen, maar de studenten van E.T.S.V. Scintilla gaan dan graag nog even door! Op 21, 22 en 23 april organiseerden zij namelijk de Moteq Re-Engineering Challenge. Wij zijn trotse hoofdsponsor van Scintilla en van dit evenement! Vrijdagavond verzamelden zich 11 teams in de borrelruimte van Scintilla waar ze de challenge te horen kregen. De challenge bestond uit het maken van een auto van afgedankt materiaal, dat een parcours met verschillende obstakels moest afleggen. Op zaterdagochtend konden de teams zich een weg banen door de bergen rotzooi, waarbij twee collega's van Moteq aanwezig waren. Zij hebben een filmpje gemaakt van het startschot, wil je dit zien? Kijk dan even op onze Facebookpagina. Zondagavond was de finale, waarbij de voertuigen van alle teams het parcours moesten afleggen. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn, maar meedoen is belangrijker dan winnen toch? Op naar volgend jaar! 
PS. UTNieuws heeft ook een stukje op hun website geplaatst over de Moteq Re-Engineering Challenge.

BataVeiling sv NOVA

Op donderdag 20 april hield sv NOVA een BataVeiling. Een veiling ten behoeve van de Bata4life, waarbij de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat. Wij zijn sponsor van het sv NOVA-team dat meedoet aan de BatavierenRace, dus wilden we natuurlijk graag meedoen aan de veiling! Daarom veilden wij een 'Solliciteren kun je leren'-training! De totale opbrengst voor Bata4life van sv NOVA was maar liefst €3750,60. 

Winnaar tickets abseilen Euromast

We hebben nog een winnaar! Mike Drost heeft op de Bedrijvendagen van de Haagse Hogescholen 24 blokken uit de Jenga-toren weten te halen, een nieuw Moteq-record! Hij heeft zijn tickets opgehaald!
Winnaar abseilen Euromast

Winnaar Kartheats - Bedrijvendagen UT

De winnaar van de kartheats is Vincent Mastebroek! We hebben inmiddels contact met hem opgenomen en hij heeft zijn kartheats opgehaald! Vincent, ontzettend veel plezier!

Winnaar kartheats

Moteq komt bij je langs

Aankomende week hebben we twee events op de planning! Dinsdag 7 maart gaan we op bezoek bij Gezelschap Leeghwater. Onze collega Joris zal samen met Dennis de studenten vertellen over Moteq en Technobis: het bedrijf waar Dennis via Moteq aan een baan is gekomen! Het onderwerp van deze lunchlezing zal zijn: Technobis: Extreme Fiber Sensing & Product Development. Gezelschap Leeghwater is de oudste studievereniging van Nederland en is één van de grootste en snelst groeiende studieverenigingen in Delft. Dat belooft wat!
Daarnaast staan we donderdag 9 maart op de bedrijvendag van De Haagse Hogeschool. Studentenvereniging NOVA organiseert halfjaarlijks een bedrijvendag voor de studenten van de HHS vestiging Delft. Op een gezellige en vrijblijvende manier worden studenten en bedrijven met elkaar in contact gebracht. Daar komen we niet alleen kletsen over Moteq, maar we laten de studenten flink zweten door een zo'n hoog mogelijke toren te bouwen! Alles onder het mom 'We helpen je om een goede carrière bouwen!'. Hoe dit precies gaat, wat je kunt winnen en wat we nog meer in petto hebben op deze bedrijvendag, zie je 9 maart in Delft! Zien we je daar?

Borrellezing bij E.T.S.V. Scintilla

Maandag 6 februari zijn we de week goed begonnen door een borrellezing te geven bij E.T.S.V. Scintilla. De informele setting, een lezing tijdens een borrel, sloeg zeker aan bij de studenten van Electrical Engineering. Onze collega Frank heeft verteld wat Moteq kan betekenen voor studenten en Jort heeft een interessante presentatie gegeven over zijn werkzaamheden bij Singa én hoe hij via Moteq daar terecht is gekomen. We kunnen terug kijken op een interessante middag! En we hebben aankomende weken nog meer van dit soort leuke middagen staan. Volgende week staan we op twee bedrijvenmarkten en ook in maart zullen we ons gezicht laten zien bij verschillende activiteiten van verschillende studieverenigingen. Wil jij weten wat wij voor jouw studievereniging kunnen betekenen of zie jij een samenwerking met Moteq wel zitten? Bel ons dan op 074-250 85 77!

Moteq in Carrièrespecial van UT Nieuws

Lees hier onze bijdrage aan deze gloednieuwe special van UT Nieuws, de universiteitskrant van Universiteit Twente.

cover carrierespecial

 Solliciteren; hoe doe je dat?

We krijgen vaak de vraag hoe je je nu het beste kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Een goede voorbereiding is nog steeds het halve werk. Het verbetert je prestatie en versterkt je zelfvertrouwen. Download ons PDF bestand met tips of lees ons artikel met 54 sollicitatietips. Voor echte tips uit de praktijk kun je beter aanschuiven bij een van onze sollicitatietrainingen. Binnenkort zijn we aanwezig op Saxion (studievereniging Archimedes).